De ANWB autoverzekering met de all risk dekking Schade Compleet is als beste uit de test van de Consumentenbond gekomen, zoals deze in de gids van de maand oktober 2011 staat vermeld.

Lees meer over de ANWB autoverzekering.

Deze verzekering van de ANWB kent met de dekking Schade Compleet gedurende drie jaar de aanschafwaardegarantie en wordt tijdelijk aangeboden met een cadeaucard ter waarde van honderd euro.

Schade Compleet

De Schade Compleet dekking bestaat uit de dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en een volledig casco dekking. Het betreft hier dus een compleet verzekeringsproduct, waarbij de schade door eigen toedoen veroorzaakt eveneens wordt vergoed. Het verzekeringsproduct wordt aanbevolen voor nieuwe en jonge voertuigen. Bij de dekking zullen auto’s met een leeftijd tot 1 jaar de volledige nieuwwaarde vergoed krijgen als de wagen total loss wordt verklaard. Daarna zal de marktwaarde worden vergoed op basis van de koerslijst van de ANWB plus tien procent extra. De verzekerde kan wat dat betreft altijd in een gelijkwaardige auto blijven rijden.

Tot 1 december cadeaucard

Wie graag goed verzekerd wil zijn en een ANWB autoverzekering Schade Compleet wil afsluiten, krijgt een geschenk in de vorm van een cadeaucard. Deze actie geldt alleen voor autoverzekeringen, die voor 1 december 2011 worden afgesloten. De cadeaucard is 100 euro waard en wordt ook verstrekt als er gekozen wordt voor het afsluiten van een verzekering met de dekking Schade Beperkt. De Human Nature en Travel and Co cadeaucard zal na het afsluiten van de polis worden toegezonden. Daarmee kunt u een keuze maken uit een grote collectie artikelen uit de ANWB winkels.

PolisvoorwaardenKlant cijferMeer..Premie
1.InsharedInshared8,5informatieautoverzekering Inshared
2.Centraal Beheer AchmeaCentraal Beheer Achmea8,6informatieautoverzekering Centraal Beheer Achmea
3.FBTOFBTO8informatieautoverzekering FBTO
4.AllSecurAllSecur8,1informatieautoverzekering AllSecur
5.OHRAOHRA8,9informatieautoverzekering OHRA
6.DitzoDitzo8informatieautoverzekering Ditzo
7.ZelfZelf7informatieautoverzekering Zelf
8.univeunive8,5informatieautoverzekering unive
9.anwbanwb8,7informatieautoverzekering ANWB

Populair: beste autoverzekering consumentenbond