De Inshared autoverzekering kan gecombineerd worden met een zogenaamde bandenbundel. Het ziet er naar uit dat de autoverzekeraars rekenen op winters weer, waarbij winterbanden nodig kunnen zijn onder de strenge weersomstandigheden. Door de bandenbundel aan te bieden in combinatie met de Inshared autoverzekering wordt er handig op het gebruik van winterbanden ingesprongen.

 

Winterbanden

Het gebruik van winterbanden biedt veiligheid met meer grip op de weg tijdens de winterse weersomstandigheden. Net iets meer dan een derde van de mensen neemt echter ook daadwerkelijk de moeite om winterbanden onder de auto aan te brengen. Deze verzekeraar wil echter iedereen veilig de weg op laten gaan in de winter en biedt daarom de exclusieve mogelijkheden van het aanschaffen van de Bandenbundel. Dit is een aparte bandenverzekering en bestaat uit een uitgebreid pakket met verschillende extra opties.

Voordelen met Bandenbundel

U kunt de Bandenbundel aanschaffen bij het afsluiten van een Inshared autoverzekering. Als u al verzekerd bent, dan kunt u op eenvoudige wijze de Bandenbundel toevoegen en profiteren van voordelen. Zo kunt u onder meer aanspraak maken op de aanschaf van winterbanden voor de helft van de prijs. Bij het Bandenloket kunt u rekenen op een gratis reparatie in het geval van een lekke band en bij schade wordt er tot twee jaar na aanschaf een nieuwe band vergoed. Overigens is de bundel niet alleen van toepassing op winterbanden, maar ook op zomerbanden. De hele auto kan bovendien in aanmerking komen voor een gratis zomercheck en gratis wintercheck. De uitgebreide opties kunnen tegen extra bedragen worden meeverzekerd.

PolisvoorwaardenKlant cijferMeer..Premie
1.InsharedInshared8,5informatieautoverzekering Inshared
2.OHRAOHRA8,6informatieautoverzekering OHRA
3.FBTOFBTO9informatieautoverzekering FBTO
4.Centraal Beheer AchmeaCentraal Beheer Achmea8,6informatieautoverzekering Centraal Beheer Achmea
5.univeunive8,5informatieautoverzekering unive
6.DitzoDitzo8informatieautoverzekering Ditzo
7.anwbanwb8,7informatieautoverzekering ANWB
8.AllSecurAllSecur8,1informatieautoverzekering AllSecur
9.ZelfZelf6informatieautoverzekering Zelf
10.AutoWeekAutoWeek7,6informatieautoverzekering AutoWeek
11.NationaleNationale8,4informatieautoverzekering Nationale