Bij het afsluiten van een Ditzo inboedelverzekering kan de verzekerde in aanmerking komen voor een geweldige Ditzo Bonuskorting. Er wordt bij het afsluiten van een Ditzo inboedelverzekering niet alleen een mogelijke Bonuskorting gegeven, maar er kan uiteraard ook gewoon geprofiteerd worden van alle andere voordelen, zoals een buitenshuisdekking en een standaarddekking voor het kantoor aan huis. Met behulp van de Dubbel Dekking Checker kan iedereen snel nagaan of er sprake is van een dubbele verzekering.

 

Ditzo Bonuskorting

De Bonuskorting op de Ditzo inboedelverzekering wordt verstrekt op het moment dat er meerdere verzekeringen bij deze verzekeraar zijn afgesloten Er is namelijk uit onderzoek naar voren gekomen dat bijvoorbeeld autorijders, die weinig met schade te maken krijgen ook minder schadegevallen hebben bij andere verzekeringen. Dat wordt door deze verzekeraar dus beloond met de Bonuskorting op de Ditzo inboedelverzekering. Het extra voordeel van deze korting is dat de Bonuskorting extra hoog wordt als er meer schadevrije jaren aan ten grondslag liggen. Mocht er een schadegeval zijn, dan blijft bovendien de bestaande korting op de premie van de verzekering gehandhaafd.

Andere voordelen

Het afsluiten van de Ditzo inboedelverzekering brengt nog meer voordelen met zich mee, zoals de Altijd Wonen Garantie. Mocht de inboedel als gevolg van bijvoorbeeld brand zo zijn beschadigd dat het niet meer mogelijk is om er te blijven wonen, dan wordt er door de verzekeraar meteen voor vervangende woonruimte gezorgd. Een ander voordeel is dat de eigendommen bij de Ditzo inboedelverzekering wereldwijd verzekerd zijn. Dat betekent dat ook spullen in de auto of die de verzekerde bij zich draagt op straat onder de dekking van de verzekering vallen. Het grootste voordeel daarvan is dat er geen extra premie voor betaald hoeft te worden.

Populair: inboedelverzekering met kado, inboedelverzekering met gratis kado, inboedelverzekering met cadeau