Het afsluiten van een doorlopende ANWB annuleringsverzekering zorgt niet alleen voor de ontvangst van een gratis geschenk, maar ook voor het voorkomen van onnodige financiële zorgen. Het is voor velen al vanzelfsprekend om voor elke vakantie een kortlopende of een doorlopende reisverzekering af te sluiten, maar dat de ANWB annuleringsverzekering financieel leed kan voorkomen, is minder bekend. Toch is het ook aan te raden om rekening te houden met het onverhoopt niet door kunnen gaan van een vakantie, wat anders altijd kosten met zich zal meebrengen.

 

Doorlopende ANWB annuleringsverzekering

De doorlopende ANWB annuleringsverzekering kan in combinatie met de reisverzekering worden afgesloten, maar ook apart. De annuleringsverzekering biedt dekking tegen de kosten voor het annuleren van een vakantie of reis. Dat het financiële leed bespaard kan blijven als de vakantie niet doorgaat, is altijd een uitkomst in een toch al moeilijke situatie. Kinderen zijn overigens tot een leeftijd van 5 jaar gratis meeverzekerd voor de doorlopende ANWB annuleringsverzekering. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom een vakantie of reis onverhoopt geannuleerd dient te worden, zoals plotseling ontslag, overlijden van een familielid of een ziekte. Dat zijn situaties, waar iedereen mee te maken kan krijgen vlak voor het geplande vertrek.

anwbKlant cijferMeer..Premie
1.Autoverzekering8,7informatieautoverzekering ANWB
2.Inboedelverzekering7,6informatieANWB inboedelverzekering
3.Reisverzekering8,7informatieANWB reisverzekering

Gratis geschenk

De doorlopende ANWB annuleringsverzekering heeft ook een dekking voor concertkaarten en kan er altijd op ondersteuning gerekend worden van de ANWB Alarmcentrale. Naast dat leden op een voordeel van 5 procent kunnen rekenen, krijgt elke verzekerde bij het afsluiten van een doorlopende ANWB annuleringsverzekering een gratis cadeaucard met een waarde van 20 euro. Nog een extra reden dus om snel de polis online af te sluiten.