De ANWB heeft in het jaar 2011 wat te vieren, want de Wegenwacht bestaat maar liefst 65 jaar. Zodra de verjaardag van de Wegenwacht is gekomen, worden er allerlei activiteiten georganiseerd, maar ook kan er gerekend worden op aantrekkelijke aanbiedingen. De leuke activiteiten zijn zowel voor leden als niet leden bedoeld en iedereen kan deelnemen zelfs als er geen verzekering bij de ANWB is afgesloten. Verder lopen er speciale acties, zoals de gratis 100 euro cadeaucard bij het afsluiten van een autoverzekering.

 

Kaarten voor Pinkpop

Wie gratis naar het popfestival Pinkpop wil en bovendien tijdens het festival op de camping wil verblijven, kan meedoen aan de ANWB Streetview Rally. Elke deelnemer maakt kans op het winnen van twee kaarten voor het driedaagse spektakel. Het spel is eenvoudig, want deelnemers dienen met Google Streetview door het land te reizen en hoeven alleen maar een aantal vragen te beantwoorden om de weg naar Landgraaf te vinden. De actie is gestart op 26 mei 2011 en duurt in totaal twee weken.

 

100 euro gratis

Naast de jubileumacties gaan ook de andere acties gewoon door. Zo wordt er nu gratis 100 euro weggeven in de vorm van een Cadeaucard bij het afsluiten van een autoverzekering bij de ANWB. Het gaat hier om de autoverzekering met de dekkingen Schade Compleet en Schade beperkt. De Cadeaucard zal na de acceptatie binnen twee weken verzonden worden. Profiteer van de actie en van de uitstekende service en dekkingen van deze verzekeraar.

Populair: anwb jubileum 2013