De verzekeraar Ohra is een van de maatschappijen, die met regelmatig aantrekkelijke acties presenteert, waar iedereen zijn of haar voordeel mee kan doen. In dit geval is er weer een actie op touw gezet, waarbij er 15 procent online korting wordt gegeven bij het afsluiten van een autoverzekering bij Ohra. De acties zijn altijd tijdelijk dus iedereen, die er van wil profiteren wordt aangeraden dat snel te doen.

 

15 procent korting

Iedereen, die voor 31 december 2011 een autoverzekering afsluit via internet bij Ohra komt in aanmerking voor een korting van vijftien procent. De korting wordt gedurende het eerste jaar gegeven op de verzekering voor de auto. Voor het telefonisch afsluiten van een verzekering voor de auto geldt de korting in elk geval niet. De polis moet dus echt online worden afgesloten. Na de korting gedurende een jaar zal het normale tarief in rekening worden gebracht. De korting zal overigens automatisch met de premie worden verrekend, zodat er direct van geprofiteerd kan worden. Ook kunnen de voordelen genoten worden, zoals wereldwijde hulp in de eigen taal en vervangend vervoer als de eigen auto gerepareerd dient te worden.

 

Zomercheck van Kwik-Fit

Wie voor 1 september 2011 besluit om een Ohra autoverzekering af te sluiten, kan de eigen auto gratis door het bedrijf Kwik-Fit laten checken. Overigens kan de check ook gratis worden uitgevoerd als er gebruik gemaakt worden van de zomercheck waardebon of als de groene kaart van de verzekering van de auto van deze verzekeraar wordt vertoond.

PolisvoorwaardenKlant cijferMeer..Premie
1.8,6informatie
2.9informatie
3.8,6informatie
4.8,5informatie
5.8,7informatie
6.8,5informatie
7.8,4informatie
8.8,1informatie
9.8informatie
10.7,6informatie
11.6informatie

Populair: www ohra nl/verlenging