Bij independer.nl kun je ook de premie van een autoverzekering berekenen als je het kenteken nog niet weet.

Als je binnenkort een nieuwe auto gaat kopen, kan het handig zijn je alvast te oriënteren op de beste deal voor je autoverzekering. Maar vaak beschik je dan nog niet over een kenteken. Het kenteken is het gegeven wat vaak gevraagd wordt om de premie voor je autoverzekering te berekenen. Toch kun je dat ook zonder kenteken doen. Je geeft op onze website aan dat je het kenteken niet weet, waarna onderstaande pop-up in beeld komt. Hier geef je eenvoudig aan wat het merk, model en type van je auto is.  Zo kunnen we toch voor jou de premie berekenen.

Offerte zonder kenteken

Je kunt op deze manier niet alleen autoverzekeringen vergelijken, maar ook al een offerte aanvragen. Deze offerte is 30 dagen geldig. Als je de auto gekocht hebt kun je heel eenvoudig in twee stappen je autoverzekering afsluiten.

Auto gekocht? Verzekering aanvragen

Bij de echte verzekeringsaanvraag hebben we natuurlijk wel je kenteken wel nodig. Je kunt eenvoudig je offerte openen en doorgaan met de aanvraag van je autoverzekering. Als je een offerte hebt gemaakt krijg je van ons een e-mail waarin je via een link meteen je offerte kunt openen op onze website. Je autoverzekering aanvragen is vervolgens snel geregeld.