De verzekeraar Meeùs heeft een actie lopen, waarbij er een premiekorting van tien procent wordt gegeven bij het afsluiten van een Meeùs rechtsbijstandverzekering voor 1 maart 2012. Deze actie is van toepassing op de Meeùs rechtsbijstandsverzekering met de variant Compleet en is bestemd voor particulieren. Maar dat is niet het enige voordeel, want er ligt voor degenen die van deze actie willen profiteren ook nog eens een prachtig geschenk klaar.

Korting en geschenk

De korting van tien procent op de premie van de Meeùs rechtsbijstandverzekering Particulieren Compleet wordt samen met het geschenk verstrekt als de polis voor 1 maart 2012 wordt afgesloten. Het is een uniek aanbod, want de premiekorting van tien procent geldt gedurende het hele eerste verzekeringsjaar. Bovendien ontvangt de verzekerde een gratis geschenk in de vorm van het boek ‘Recht voor Dummies’ ter waarde van een bedrag van 27,95 euro. Uiteraard bent u met deze Meeùs rechtsbijstandverzekering uitstekend verzekerd tegen een scherpe premie en kan er gerekend worden op deskundige juridische hulp.

Profiteer voor 1 maart

De maand februari is van start gegaan en iedereen heeft deze hele maand nog de tijdom voor 1 maart de Meeùs rechtsbijstandverzekering af te sluiten voor 1 maart af te sluiten om daarmee te profiteren van de premiekorting en het gratis boek. Indien er belangstelling bestaat voor deze verzekering, dan kan de premie ervan online worden uitgerekend op de website van de verzekeraar. Sluit de verzekering daarna meteen af om het voordeel van de korting en het gratis boek niet mis te lopen.