Ja hoor, daar ging de bel. Een grijze meneer met een partij vage kaartjes aan zijn jas gehangen. Of wij niet het perfecte systeem wilde hebben waardoor wij beter bescherm zijn tegen bijna alle rottigheid die je maar kan overkomen. Snel laat hij nog even een filmpje zien op zijn tablet. Angst aanjagende reportage hoe snel men niet je huis in is.

Oja, niet getreurd, de man heeft gelukkig voor ons ALLEEN VANDAAG een aanbieding waar je eigenlijk geen nee op kan zeggen. Het kastje en alle hardware wordt DRATIS geplaatst en voor slechts 30 euro per maand zouden wij veilig kunnen leven.

Tijdens het gesprek wil de grijze man, die namens uwhuisveilig.nl zegt te handelen, dolgraag bij ons naar binnen. No Way! Zodat die van ieder ding in huis kan zeggen hoe risicovol het hier is. Rampspoed verkondigt de man.

Laat je niet van de wijs brengen. Zo’n systeem heb je niets aan. In geval van nood doe je net zo lang er over om 112 te bellen. Sterker nog, met het systeem duurt het zelfs langer .Immers men zal eerst nagaan of het niet valse melding nummer zoveel is die een meldingssysteem veroorzaakt. Zou u 112 direct bellen, dan is die vertraging er niet!

En ook bij inbraak heb je er weinig aan. Beter is een goede inboedelverzekering, verlichting, goede sloten en maak van uw huis geen etalage.

Dus staat er de komende dagen een meneer met een rode jas aan uw deur. Zwaai hem vriendelijk toe, laat maar weer weglopen, pas op dat u niet in de gladde praatjes trapt. Want ondanks de wettelijke bescherming komt iedereen die eerder in uwhuisveilg,nl getrapt is maar slecht van zijn aangegane verplichtingen af.

U begrijpt, wij hebben de man de deur gewezen, vriendelijk nog wel even om zijn visitekaartje gevraagd. Die kregen we, maar daar moest hij zelf nog wel zijn naam op schrijven. Zegt al heel wat als de verkoper geen voorbedrukte kaartjes heeft.

Lees ervaringen over uwhuisveilig.nl op deze site (let op, dit bedrijf biedt onder diverse namen haar diensten aan)Populair: uw huis veilig klachten, uw huis veilig ervaringen, uw huis veilig radar, uwhuisveilig nl, uwhuisveilig ervaringen, www uwhuisveilig nl, uw huis veilig opzeggen