De Unive reisverzekering kan in meerdere varianten worden afgesloten en zowel kortlopend als doorlopend zijn. Bij het afsluiten van dit onmisbare verzekeringsproduct voor iedereen, die op reis gaat, wordt de mogelijkheid geboden om het Autohulppakket erbij te nemen. De Unive reisverzekering in combinatie met het Autohulppakket is geschikt voor iedereen, die gaat reizen met een vervoermiddel.

Pech onderweg

Het hulppakket is bij uitstek geschikt voor reizigers, die met de auto, camper, caravan, motor of vouwwagen op vakantie gaan en vooral onbezorgd op reis willen gaan. Er wordt bij het afsluiten van dit pakket namelijk gratis hulp geboden als er bijvoorbeeld sprake is van pech onderweg in één van de landen in Europa. Ook indien er zich een ongeval voordoet kan er een beroep worden gedaan op het pakket. Er worden diensten verleend, zoals het slepen van de auto naar een garage en het regelen van vervangend vervoer. Ook als de auto terug naar Nederland moet worden vervoerd of als er een vervangende chauffeur moet komen, zal dit geregeld worden.

Lage premie

In combinatie met het afsluiten van een Unive reisverzekering zal de premie van het Autohulppakket extra laag uitvallen. De hulp wordt geboden in alle landen van Europa en als er gekozen wordt voor de doorlopende variant met het hulppakket is een onbezorgde reis elke keer weer een zekerheid. De premies kunnen online worden bekeken op de website van de verzekeraar en het is mogelijk om het verzekeringsproduct meteen online af te sluiten. Meer informatie kan overigens ook op de website van de verzekeraar worden gevonden.

Populair: unive autohulppakket